Terrasmus

Welkom bij Terrasmus in het Erasmuspark! Een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Met koffie van Stooker Roasting Company, verse sappen en heerlijke taart uit Amsterdam. Geniet van onze acaí bowl, een luxe broodje of van een tosti op Turks brood. Jasper bereidt wekelijks een soep met diverse kruiden en een hoop groente en liefde. Tijd voor de borrel? Ga voor een bio Gulpener of een lokaal gebrouwen speciaalbier van ’t IJ, Walhalla of de Eeuwige Jeugd.

En er is meer… met regelmaat betreden diverse muzikanten het podium bij Terrasmus. Van singer-songwriters tot swingende bluegrass en ska formaties. Kinderen kunnen jaarlijks op zoek naar paaseieren en op Koningsdag is het Erasmuspark dé plek voor jong en oud. In september kun je weer genieten van een gevarieerd cultureel aanbod tijdens Erasmus Culinair en in oktober staat de KidsBios op het programma!

Let op: tot en met 28 oktober is Terrasmus elke dag open. In november en december kun je van vrijdag t/m zondag óók terecht bij Terrasmus! Van 10 tot 17 uur staan de ‘winter angels’ voor je klaar…