Terrasmus

UPDATE: we zijn tijdelijk alleen open voor afhaal koffie, sappen en een wisselend aanbod aan taart. Dagelijks van 9 tot 16 uur. Als je iets komt afhalen: houd dan gepaste afstand en consumptie ter plaatse kan op dit moment niet. Zorg goed voor elkaar dan hopen we als het weer veilig is het terras weer buiten te kunnen zetten.

Welkom bij Terrasmus in het Erasmuspark! Een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Met koffie van Stooker, verse sappen en heerlijke taart uit Amsterdam. Kom gezellig ontbijten met een heerlijke scone of geniet van onze acaí bowl of de kokos-cashew bowl. Van luxe broodjes tot een tosti op brood van bakkerij MAMA. Jasper bereidt wekelijks een soep met veel groentes en liefde. Tijd voor de borrel? Maak een keuze uit onze 5 biertapkranen, de vele keus op fles en blik of onze wijn selectie.

En er is meer… met regelmaat betreden muzikanten het podium bij Terrasmus. Van singer-songwriters tot swingende bluegrass en ska formaties. Kinderen kunnen jaarlijks op zoek naar paaseieren en op Koningsdag is het Erasmuspark dé plek voor jong en oud. Eind augustus kun je genieten van live muziek en lekker eten tijdens Erasmus Culinair.